O nama

milanez logo pocetna

PRODAVNICA DELOVA MILANEZ MR OSNOVANA JE 1998. GODINE.

Bavimo se prodajom delova za sve vrste automobila kao i prodajom delova za traktore. U našem asortimanu se takođe nalazi i ponuda velikog broja akumulatora vrhunskog kvaliteta (Energizer, Varta, Firecell, Mustang). Sve naše proizvode krase veoma povoljne cene. Takođe nudimo i širok spektar ulja, auto opreme, auto kozmetike, sprejeve , antifrize, gume za automobile…

NAŠA PONUDA

auto delovi beograd akumulatori

AKUMULATORI

U ponudi imamo akumulatore renomiranih svetskih proizvođača po veoma pristupačnim cenama. Iz ponude izdvajamo brendove Energizer, Varta, Firecell, Mustang.

 

KATALOG AKUMULATORA

auto delovi beograd ulja

ULJA

Za normalan rad motora svakog automobila ili traktora veoma je bitan kvalitet ulja koji se koristi. Preporučujemo Vam sledeće brendove Mobil, Castrol, Valvoline, Elf, GM, Total, Modriča, Eurolub, Dynamax.

 

KATALOG ULJA

auto delovi beograd auto delovi

AUTOMOBILSKI DELOVI

U našem asortimanu možete pronaći sve što je neophodno za normalan rad Vašeg automobila. Sve što Vam je potrebno za mali ili veliki servis, ili neku drugu intervenciju na Vašem automobilu možete brzo i lako pronaći kod nas.

 

KATALOG AUTO DELOVA

auto delovi beograd traktorski delovi

TRAKTORSKI DELOVI

Veliki asortiman traktorskih delova, domaćih i stranih proizvođača na jednom mestu. Iz ponude izdvajamo filtere, brave, sijalice, auspuhe, pumpe, kaiševe, lamele, creva rashladnog sistema, ležajevi, semerinzi, kompresori, hladnjaci…

 

KATALOG TRAKTORSKIH DELOVA

auto delovi beograd auto kozmetika

AUTO KOZMETIKA

Radi neophodnog održavanja Vašeg automobila, neophodna je i primena odgovarajućih sredstava, sprejeva, masti, krema, šampona da bi Vaš automobil izgledao kao NOV. Sve to možete pronaći u prodavnici Milanez MR.

 

KATALOG AUTO KOZMETIKE

auto delovi beograd auto gume

AUTO GUME

Svakom automobilu su potrebne odgovarajući pneumatici koji su predodređeni za svaki period u godini. Kod nas možete kupiti automobilske gume za sve sezone.

 

KATALOG AUTO GUMA

 
GODINA SA VAMA
 
DANA U GODINI SA VAMA
 
BRENDOVA

REKLI SU O NAMA

POTREBAN VAM JE DEO ZA VAŠ AUTOMOBIL ILI TRAKTOR? NARUČITE ODMAH