Naše usluge

Milanez MR

NAŠE ODLIKE

  • 20 godina sa Vama
  • 365 dana u godini sa Vama
  • Lako do informacija pozivom na +381 62 869 54 40
  • Brza isporuka
  • Lako preuzimanje u maloprodajnom objektu u Jakovu

Milanez MR

NAŠE USLUGE

Milanez MR svojim klijentima nudi delove visokog kvaliteta po veoma povoljnim i pristupačnim cenama. U našoj ponudi se nalazi veliki broj svetski poznatih brendova proizvođaca. Kod nas možete naći sve sto je potrebno za Vaš auto ili traktor, a pozivom na broj telefona +381 62 869 54 40 možete dobiti sve informacije koje su Vam neophodne. Robu možete lako preuzeti u našem maloprodajnom objektu u Jakovu ili je možete dobiti slanjem putem brze pošte.

PROCES NARUČIVANJA DELOVA

Kako funkcioniše

01.

POZOVETE NAS

Ukoliko Vam je potreban određeni deo za Vaš automobil ili traktor, pozove nas na +381 62 869 54 40.

02.

OBRADA VAŠE NARUDŽBINE

Naručivanje odabranog proizvoda, prikupljanje Vaših informacija (Ime i prezime, Adresa, Broj telefona).

03.

SLANJE BRZOM POŠTOM ILI PREUZIMANJE

Odabrani proizvod se šalje na Vašu adresu ili se sprema za preuzimanje u našem maloprodajnom objektu.

04.

DOSTAVA

Ukoliko se odabrani proizvod šalje na kućnu adresu rok isporuke je 24 sata. Plaćanje se vrši pouzećem.

AKUMULATORI

U ponudi imamo akumulatore renomiranih svetskih proizvođača po veoma pristupačnim cenama. Iz ponude izdvajamo brendove Energizer, Varta, Firecell, Mustang.

ULJA

Za normalan rad motora svakog automobila ili traktora veoma je bitan kvalitet ulja koji se koristi. Preporučujemo Vam sledeće brendove Mobil, Castrol, Valvoline, Elf, GM, Total, Modriča, Eurolub, Dynamax.

AUTOMOBILSKI DELOVI

U našem asortimanu možete pronaći sve što je neophodno za normalan rad Vašeg automobila. Sve što Vam je potrebno za mali ili veliki servis, ili neku drugu intervenciju na Vašem automobilu možete brzo i lako pronaći kod nas.

TRAKTORSKI DELOVI

Veliki asortiman traktorskih delova, domaćih i stranih proizvođača na jednom mestu. Iz ponude izdvajamo filtere, brave, sijalice, auspuhe, pumpe, kaiševe, lamele, creva rashladnog sistema, ležajevi, semerinzi, kompresori, hladnjaci…

AUTO KOZMETIKA

Radi neophodnog održavanja Vašeg automobila, neophodna je i primena odgovarajućih sredstava, sprejeva, masti, krema, šampona da bi Vaš automobil izgledao kao NOV. Sve to možete pronaći u prodavnici Milanez MR.

AUTO GUME

Svakom automobilu su potrebne odgovarajući pneumatici koji su predodređeni za svaki period u godini. Kod nas možete kupiti automobilske gume za sve sezone.

REKLI SU O NAMA

POTREBAN VAM JE DEO ZA VAŠ AUTOMOBIL ILI TRAKTOR? NARUČITE ODMAH